Марица изток“ трябва да продължи да работи Важно е да има

...
Марица изток“ трябва да продължи да работи Важно е да има
Коментари Харесай

Проф. Иван Върляков: За постигнатото от последния редовен кабинет говори реализираната социална политика

„ Марица изток “ би трябвало да продължи да работи
 „ Важно е да има несъмнено държавно управление и постоянен парламент, които да ни водят през предстоящата сложна зима. Въпросите са доста, които си задава всеки българин – за сметките, отоплението, бюджетите, учебните заведения и така нататък Най-важната характерност, която би трябвало да има едно ръководство е доверието, с цел да се извърши начертаната стратегия “, това сподели претендентът за национален представител  на „ Българска социалистическа партия за България “ проф. Иван Върляков пред публицисти. По думите му, „ когато имаш ясна цел и не се оправдаваш, можеш да работиш за България. Живея повече от 50 години в Стара Загора, желая да се усещам тук добре, децата ни да се усещат добре, и внуците – също,  и  съседите – също, обединени с новите технологии и вложения, може да се приказва за прогрес “, разяснява проф. Върляков.

„ Не може да има разцвет, без стопанска система. Тогава комплексът „ Марица изток и университетът стават жизненоважен градообразуващ фактор и  детайл от националната ни сигурност. Разбира се, че  „ Марица изток “ би трябвало да продължи да работи, при изискванията да не замърсява, има нови технологии и подходи това да се случи “, акцентира претендентът за депутат.

Според него „ за постигнатото от последния постоянен кабинет приказва сумата за обществена политика – над 20 милиарда лева Министър Гьоков и нашите национални представители  демонстрираха по какъв начин се работи в обществената сфера. Българска социалистическа партия влезе в тези избори с действителни обстоятелства, левицата има цели,  потвърди по какъв начин се осъществят, знаем какво би трябвало да се направи, по какъв начин да се направи и можем да го довършим, нужна е поддръжка и всеки, който желае да работи по тези цели е добре пристигнал “, прикани проф. Върляков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР